miercuri, 15 iulie 2015

Cum scapam de gandaci ?

gandacEi bine, aceștia sunt numiti gândaci orientali și pot îi pune în dificultate pe cei mai experimentați tehnicieni de combatere a dăunătorilor.
Cel mai bun mod de a trata spațiul invadat este de a utiliza patru produse în paralel.
1. Un aparat ultrasunete care să îndepărteze gândacii maturi pentru a împiedica reproducerea lor. Această metodă înseamnă și prevenirea apariției gândacilor. Produsul recomandat de noi este aparatul cu ultrasunete 6 RC, care acționează pe o suprafata de 20 mp.
2. Capcana gandaci 5 Trapps conține 5  plăci adezive, cu o substanță chimică ce atrage gândacii, iar lipiciul de pe placa îi reține. Aceștia vor muri în cele din urmă din cauza infometării.
3. Un insecticid gandaci poate anihila ouăle înainte de eclozarea lor. Un astfel de insecticid ar fi Insektumul, care combate gândacii prin acțiunea de contact și ingestie. Eficacitatea sa deosebită este dată de faptul că substanța activă formează particule care se lipesc de corpul gândacilor.
Antiinsecte.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor ca este usor sa cumpere online.

marți, 7 iulie 2015

Ce sunt ultrasunetele?

varioCapacitatea de auz a urechii umane este limitată. Urechea umană poate percepe un sunet la o gamă de frecvență de la 20 Hz la 20 kHz.
Frecvența sunetului mai joasa de 20 Hz este numita infrasunet, iar cea peste 20 kHz este numita ultrasunet. Urechea umană nu este sensibila la ultrasunete, deoarece timpanul nu poate vibra la fel de repede ca ultrasunetele. Ultrasunetele au o frecvență înaltă, astfel încât valul este foarte puternic. Ultrasunetele călătoresc de-a lungul liniei drepte, chiar și în prezența unor obstacole. Când ultrasunetele se lovesc de un obiect, se curbeaza, vor ocoli obiectul și se vor răspândi în toate direcțiile.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.504).

joi, 2 iulie 2015

Ultrasunetele inlocuiesc substantele nocive impotriva daunatorilor

Ultrasunetele se folosesc pentru alungarea daunatorilor, ca substitut pentru spiralele de țânțari și lichide, pentru a evita inhalarea vaporilor toxici. Acesta este modul netoxic de a respinge dăunători, cum ar fi tantarii. Acest articol descrie relația dintre ultrasunete și insecte.
Conform informațiilor științifice și dovezilor experimentale, animalele răspund la ultrasunete, care vor evita prezența aparatelor. Mamiferele mici, cum ar fi câinii, pisicile, etc. răspund la ultrasunete intre gama de frecventa 22-25 kHz, iar sobolanii intre 60-72 kHz. Insectele, cum ar fi țânțarii si muștele, răspund la 38-44 kHz.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

miercuri, 1 iulie 2015

Cum ne protejam de daunatori?

furniÎn cazul în care furnicile rămân evazive, atunci chinuirea lor s-ar putea să fie cel mai bun mod de a scapa de furnici. Produsele chimice  nu sunt o formulă noua, dar vă asigură o îndepărtare sigură.
Pertox-ul este o solutie ideala, care combate furnicile prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul furnicilor. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea acestor insecte taratoare in urmatoarele 5 minute. Remanenta acestei solutii persista aproximativ 60 de zile, acest timp putand varia in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Furnicile trec peste soluțiile chimice și în necunoștință de cauză se îndreaptă înapoi la cuib și astfel infectează și cuibul.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).