marți, 23 august 2016

Musca de canalizare

Aceasta specie  se gaseste in case si apartamente, mai ales in aproprierea tevilor de canalizare, mustele adulte pot fi observate foarte bine pe pereti bailor, bucatariilor sau subsolurilor pe care lasa excremente. Aceasta specie este activa atat ziua cat si noaptea.
Musca de canalizare nu musca si nu transmite boli umane. Femelele  depun ouale in aproprierea materiilor organice aflate in proces de descompunere, iar transformarea din oua in larve si apoi in adulti dureaza circa doua saptamani depinzand de conditiile favorabile, de exemplu umiditate.
Desi nu sunt daunatoare pentru om, materiale sau plante, totusi sunt extreme de deranjante pentu oameni datorita zumzaitului lor si pentu curatenia casei, acestea depunandu-si excrementele pe pereti.

Cum puteti scapa de acesti musafiri nepoftiti!? Iata cateva solutii practice!:insecticide, capcane, aparatecu ultrasunete









Antiinsecte.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu